Israel National News

canada goose jakke dame På onsdag innrømmet Israel endelig offisielt at den i september 2007 hadde bombet Syria al Khibar-kjernefysisk anlegg nær den østlige syriske byen Deir Canada Goose Premium Outlet ez Zur bredden av elven Eufrat. canada goose jakke dame

Mange analytikere fokuserte spesifikasjonene av IAF-raid Al Khibar, som ble bombet til smedere med fire F15I-krigsfly, mens fire F16I-jetflyer i Toronto med elektronisk krigføring utstyr stramte syrisk og libanesisk telekommunikasjon og Syria luftforsvar.

Mange av disse spesifikasjonene hadde allerede blitt avslørt av den israelske etterforskende reporteren Ronen Bergman i sin bok i 2008, Secret War with Iran. Tidspunktet for avsløringen antyder at Israel kunne gjøre opp for en annen militær streik mot et atomprogram i et Canada Goose outlet kokemuksia Midtøsten land.

canada goose salg Yisrael Katz, Israels intelligensminister, syntes å hint på en slik operasjon da han sa at den jødiske staten ikke ville tillate «de som truer vår eksistens med atomvåpen. Syria da og Iran i dag.» canada goose salg

canada goose jakke herre Hans uttalelse sammenfalt med en Reuters-rapport som omhandlet visse utviklinger i USA, hvor president Donald Trump har indikert at han snart vil nix Obama-administrasjonen med å forhandle kjernekraften (JCPOA) med Iran. canada goose jakke herre

Trump tror tilsynelatende ikke på en løsning på avtalen nå da de europeiske landene som forhandlet om den felles overgripende handlingsplanen, ikke synes å pålegge nye biter sanksjoner Iran.

canada goose norge Trump holdning er delvis basert på Iran nektet å gi Den Internationale Atomenergi-tilgangen (IAEA) tilgang til militære steder, som for eksempel Parchin, der Iran mistenkes for å ha utført nukleær relaterte aktiviteter. deltakelse i avtalen, rapporterte Reuters. canada goose norge

mulig at vi vil undertegne en tilleggsavtale med (Storbritannia, Frankrike og Tyskland), men vi må ha muligheten for at vi vant å nå en avtale, og at hensikten med beredskapsplanlegging, senior Amerikanske tjenestemann sa til Reuters.

canada goose herre Trump må avgjøre fortsatt amerikansk sertifisering av JCPOA før 12. mai og sjansen er høy vil han trekke seg fra avtalen, som han har merket en dårlig og avtale. canada goose herre

Det har vært tre møter med de europeiske makter for å sikre reparasjoner av Montreal JCPOA, men hullene forblir Israel Project CEO Omri Ceren skrev i en epost til Arutz Sheva tirsdag.

canada goose jakke En annen indikasjon Trump vil scuttle kjernekontrakten med den islamske republikken kom fra en Voice of America-rapport som indikerer at Trump vil trodde sin topparmers messing i håndtering av den voksende iranske trusselen. canada goose jakke

mange dårlige ting skjer i Iran, fortalte Trump reportere denne uken før han tilføyde ‘avtalen kommer opp i måneden, og du vil se hva som skjer. å fortsette å sertifisere JCPOA fordi han mener at Iran kan gå ut handle i samsvar med avtalen. lovgivere som kjempet JCPOA-tann og spiker.

Pompeo, sammen med senator Tom Cotton, eksponerte alvorlige feil i JCPOA og avslørte eksistensen av hemmelige sider som canada goose outlet var skjult for publikum før implementeringen av JCPOA.

canada goose jakker dame Hvis Trump bestemmer seg for å avslutte avtalen, vil det gi Canada muligheten til å gjeninnføre den såkalte militære alternativet basert på den såkalte doktrinen som forhindrer israelske fiender å gjennomgå atomvåpen på alle kostnader. canada goose jakker dame

canada goose outlet I begynnelsen av januar gjennomførte den israelske sikkerhetsguiden en rekke møter som omhandlet den iranske trusselen, og statsminister Binyamin Netanyahu sa etter at informasjonen ble sendt, al-Khibar raid om at Israel vil få sine fiender til å forsyne seg med atomkraft våpen. omtalte ikke spesielt at det kunne være en grunn til det. canada goose outlet

canada goose victoria parka Også på onsdag sendte den Washington-baserte institusjonen for vitenskap og internasjonal sikkerhet (ISIS) for tidlig ut en rapport om et hemmelig undergrunnsanlegg canada-goose-jakker i Qusayr i Qalamoun-fjellene i Vest-Syria, nær den libanesiske grensen. canada goose victoria parka

canada goose trillium Rapporten uttalte at mens det fortsatt er ufattelig, er det grunn til å tro at Syria, tilsynelatende med hjelp fra Nord-Korea og Iran, bygget et nytt underjordisk atomanlegg i Qusayr. canada goose trillium

På den tiden hevdet det at Qusayr innkvarterte et nytt Nuclear Canada Goose Outlet Paypal-anlegg, og at 8 000 drivstengestenger ble lagret på stedet, hvor tre bygninger skjulte innganger til tunneler.

canada goose dame ISIS rapporterer nå at stedet var lokalisert nær en underjordisk akvifer som kunne brukes til avkjøling av en atomreaktor. canada goose dame

canada goose victoria Etterforskerne, inkludert tidligere IAEA-inspektør David Albright, bemerket også at det var gjort anstrengelser for å camouflere store mengder utgravet kalksteinjord som hadde blitt dekket med brunt jord en nærliggende terraced bakke. canada goose victoria

Terrassene ser nå ut som gårdsbruk som bildene publisert sammen med rapporten viste.

canada goose En satellittbilde (8) viste videre en mobil borerigg, som brukes til å bygge underjordiske anlegg. canada goose

canada goose jakker herre Byggingen av anrikningsanlegg vil kreve omfattende utenlandsk bistand, sannsynligvis fra Nord-Korea eller muligens fra Iran, siden det ikke foreligger bevis for at Syria kjøper det nødvendige utstyret og materialene fra utlandet, konkluderte rapporten mens du gjorde Canada Goose jacket uk for IAEA inspeksjoner av Qusayr etter krigen i Syria avsluttes. canada goose jakker herre

Og her ligger gni, det kan ikke være tid igjen å vente på fremtidige IAEA-inspeksjoner av Qusayr.

Basert Der Spiegel-rapporten, gjennomførte jeg min egen undersøkelse i Canada 2015 og fant bevis på Hizbollah og iransk involvering i forvaltningen av underjordiske anlegget i Qusayr.

Leave a Reply